Webshop » Young Living oliën » Panaway 5ml

Panaway 5ml

Panaway 5ml Panaway 5ml

€ 45,00

Voorafbestellen (Pre-order)

PanAway® essentiële olie is een populaire blend geformuleerd door de oprichter van Young Living D. Gary Young. Het is een verfrissend, verkwikkend aroma met een verkoelende sensatie wanneer deze op de huid wordt aangebracht. PanAway essentiële olie is een combinatie van Wintergreen, Helichrysum, Clove en Peppermint essentiële oliën. PanAway® wordt vaak aangebracht op vermoeide spieren na het sporten of op elk moment van de dag op de nek en rug om te genieten van het verzachtende en stimulerende aroma. PanAway essentiële olie is een van Young Living's meest effectieve en populairste producten en is een echte mush-have voor elk huishouden!
PanAway Essentiële Olie Toepassingen:

Combineer PanAway met een draagolie en masseer het in bij je schouders en nek voor een verkoelend, stimulerend aroma.
Wrijf een druppel verdunde PanAway essentiële olie in je handen als je in de verkeerschaos staat of je in hele drukke, lawaaierige ruimtes bevindt, zoals een luchthaven.
Breng verdunde olie aan op de onderkant van je voeten voor een ontspannende voetmassage.
Maak je eigen rustgevende badzout door 10 druppels PanAway essentiële olie toe te voegen aan een cup Epsom-zout. Voeg een lepel badzout toe aan warm water en ontspan in een spa-achtige sfeer.