Webshop » Magneet sierraden

Magneet sierraden

Magneettherapie voor preventie en pijnverlichting:

 Wereldwijd maken miljoenen mensen gebruik van magneettherapie: • om het welzijn te verbeteren • om pijn te verlichten • om stress te verminderen • om energie te verhogen • om depressie te verminderen Magneten verbeteren de bloedcirculatie en verhogen de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de individuele cellen. Toxines (afvalstoffen) worden sneller afgevoerd op natuurlijke wijze. De energiebalans verbetert en de zelfhelende krachten van het lichaam worden versterkt. 

Magneettherapie en gezondheid :
Waarom hebben we magneettherapie nodig? Het is mogelijk dat een kritische lezer zichzelf de volgende logische vraag stelt: “Hebben we vandaag de dag echt magneettherapie nodig?” Het antwoord op deze vraag is heel duidelijk “Ja”, omdat het magnetische effect van elementair belang is voor het leven en de gezondheid. Het medische gebruik van magnetische kracht is niet in tegenspraak met de moderne geneeskunde, maar betekent eerder een betekenisvolle complementaire behandeling. Volgens recente bevindingen uit de wereld van de fysica is de kosmos (het hele universum) ontstaan uit energievelden. Magnetische velden bestonden al lang voor er sprake was van enig leven. Elk magnetisch veld heeft een energetische kracht en daardoor een specifiek en gericht effect, vergelijkbaar met een brok informatie. Daarom verwijzen mensen niet enkel naar magnetisch veld therapie, maar ook naar energie- en informatietherapie. Het medische gebruik van het energetisch en informatie effect van magnetische velden speelt een steeds belangrijker wordende rol. Vooral omdat de moderne mens minder in contact komt met het natuurlijk aardmagnetisch veld, wat leidt tot een ontbering van het magnetische veld. De regenererende kracht van magnetische velden Magnetische velden hebben een invloed op het lichaam in zijn geheel. Ze reizen door de weefsels en de cellen. Op deze manier reguleren en stimuleren ze op natuurlijke wijze een heel aantal levensnoodzakelijke chemo-elektrische processen in de lichaamscellen. Cellen zijn de kleinste levende bouwstenen waaruit het lichaam is opgebouwd. Het aardmagnetische veld en een kunstmatig opgewekt therapeutisch magnetisch veld kunnen een invloed uitoefenen op het celmetabolisme. Metabolisme is een basisvoorwaarde om het leven in het algemeen in stand te houden. Het celmetabolisme verzekert dat het lichaam voldoende energie krijgt om alle functies uit te kunnen voeren.

Welk sieraad is het beste voor mij?
Het aanbevelen is zeer eenvoudig: eerst en vooral moet je het sieraad mooi vinden! Je zult je juwelen pas geregeld dragen, als je er echt van houdt. En dit is de enige manier om te verzekeren dat het magnetische effect van een sieraad volledig doeltreffend kan zijn. Het maakt niet uit waar je de magnetische sieraden draagt; het effect van de magnetische kracht blijft hetzelfde. In Japan en andere Aziatische landen geeft men de voorkeur aan magnetische halskettingen, terwijl op dit moment de Europeanen liever armbanden en hangers. Het maakt niet uit waar je de magnetische sieraden draagt; het effect van de magnetische kracht blijft hetzelfde.  

Ook accessoires voor dieren:
Magnetische kracht is niet enkel belangrijk voor mensen; het wordt ook steeds meer gebruikt door eigenaars van dieren voor hen geliefde beestjes. Dikwijls worden ongelofelijke resultaten bereikt. De positieve resultaten die we bij dieren zien bewijzen dat het magnetische effect geen placebo effect is. Voor dieren bestaan er vele objecten in verschillende maten, zoals therapeutische matten en designer accessoires in de vorm van magnetische halsbanden of gespen voor halsbanden. Een nieuwe en zeer gewaardeerde trend door eigenaars van dieren is de huidige collectie; met partner sieraden voor zowel het dier als zijn baasje. De magnetische accessoires die een persoon bijvoorbeeld draagt aan een horlogebandje worden door zijn hond of kat gedragen aan hun halsband.

Het effect van magnetische sieraden:
Holistische therapie:
Magneettherapie is een holistische therapie die evenwicht brengt. Ze wordt niet gebruikt als symptomatische behandeling. Dit wil zeggen dat hoofdpijn niet direct behandeld wordt zoals wanneer je een tablet inneemt, maar dat het dragen van magnetische sieraden voorkomt dat hoofdpijnen optreden. In het algemeen treden er een heel aantal verschillende effecten op dus is het niet nodig om verschillende magnetische sieraden te dragen voor verschillende problemen. Dit verklaart fenomenen zoals magneten die mensen met lage bloeddruk helpen en anderen met hoge bloeddruk. Ze werken individueel en kunnen een stimulerend of kalmerend effect hebben, afhankelijk van wie ze draagt.
Energie:
Door magnetische sieraden te dragen wordt je energiebalans op en top in orde. Het is ook mogelijk dat je na een paar dagen je zelfs ’s avonds fit en vol energie voelt en niet zo snel moe wordt. Om dit stimulerende effect te verminderen zou je je magnetische sieraden ’s nachts uit moeten doen. De Latijnse term voor zilver is Argentum (Ag) wat “helder” en “licht” betekent.Het magnetische veld van de aarde bedraagt ’s nachts 0.4 gauss. Dit is 20% minder dan gedurende de dag. Als je gedurende de dag om professionele redenen geen magnetische sieraden kan dragen, dan is het logisch om ze ’s avonds na het werk te dragen en misschien ook ’s nachts.
Dromen:
Sommige mensen dromen intenser wanneer ze ’s nachts magnetische sieraden dragen. Je kunt dit bekijken als een uitnodiging tot een versterkte droomwereld of je magnetische sieraden ’s nachts uitdoen als je dit niet wenst. Dromen reinigt de geest en door actieve droomcontrole kan je een groter positief effect op je fysieke en mentale welzijn bereiken. Het is niet ongewoon dat oude zorgen en onbewuste problemen stap voor stap opgelost raken. Er wordt gezegd dat dromen belangrijk zijn voor het verwerken van wat we gedurende de dag meemaken. Dromen reinigen de geest.
Gevoelens:
Door magnetische sieraden te dragen kunnen soms onderdrukte emoties en gevoelens aan de oppervlakte komen, wat meestal een verrassing is voor de drager. De magnetische kracht regelt niet alleen lichaamsfuncties, maar heeft ook invloed op gedachten en gevoelens via andere energetische wegen. Met voldoende energie valt het dagelijkse leven beter te organiseren.
Warmtegevoel:
Sommige mensen ervaren dikwijls al snel na het omdoen van een magnetisch sieraad een aangenaam warmtegevoel of een licht prikkelend gevoel in het hoofd of in de vingers en de handen. De oorzaak hiervan is de verbeterde circulatie ten gevolge van het magnetische effect. Dit effect is gewenst en duidt de doeltreffendheid aan. De meerderheid voelt niet direct iets, maar dit betekent niet dat de magneten niet werken.
Rust en ontspanning:
Magnetische sieraden hebben een kalmerend en evenwicht brengend effect dat vergelijkbaar is met medische magneetveldtherapie. De magnetische kracht regelt niet alleen lichaamsfuncties, maar heeft ook invloed op gedachten en gevoelens via andere energetische wegen. Door de magnetische kracht te gebruiken kan je de dag op een meer actieve en dynamische manier organiseren. Het is niet ongewoon dat dragers zich bewust worden van hun hartslag of hem voor de eerste keer horen. Na een tijdje wordt de perceptie van de eigen hartslag normaal en valt hij niet meer op.
Toename van de prestatie :
Door de magnetische kracht te gebruiken kan je de dag op een meer actieve en dynamische manier organiseren. Je hebt minder slaap nodig en je bent klaar om prestaties te leveren. Gebruikers melden een nieuw gevoel van gezondheid, vitaliteit en levenslust. Genezende reactie In zeldzame gevallen kunnen er in het begin, zoals bij andere natuurlijke therapeutische processen, sterke reacties optreden. In het geval van fysieke reacties draag je de magnetische sieraden best slecht een uur per keer en drink je veel water om het ontgiftingsproces en de stofwisseling van je lichaam te vergemakkelijken.
Voordelen van magnetische sieraden:
De voordelen die het dragen van magnetische sieraden ons lichaam opleveren, kunnen samengevat worden in acht punten: • Gemakkelijk verdraagbaar • Geen neveneffecten • Positieve doeltreffendheid • Comfortabel en gemakkelijk in gebruik • Kan niet vergeten worden • Pijnloos gebruik • Ziet er aantrekkelijk uit Goede verhouding tussen prijs en doeltreffendheid

Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend

Een nieuwe aanvulling in ons Magneetsieraden assortiment. Bij Energy and life kunt u allerlei verschillende magneet artikelen kopen. Allemaal van de beste kwaliteit. Mocht het artikel wat u zocht niet in deze webshop voorkomen, neemt u dan contact met ons op, dan bestellen wij dit artikel per omgaande voor u. Met deze link komt u terecht in de webshop van deze firma: shop Mocht u iets willen bestellen dan kunt u of contact op nemen met ons, of dit zelf plaatsen. Als u direct wilt bestellen dan dient u wel deze code in te geven: K002355. Uw bestelling komt dan rechtstreeks naar u toe.