Webshop » Young Living oliën

Young Living oliën

WELZIJN VOOR HET LEVEN
De natuurlijke producten van Young Living zijn het resultaat van baanbrekend onderzoek en traditionele wijsheid. Ze geven je kracht om het beste uit het leven te halen.

Etherische oliën worden al duizenden jaren voor cosmetische doeleinden gebruikt. Young Living wil deze oude traditie graag delen en mensen kennis laten maken met een wereld waar ze wellicht nooit van durfden dromen. 
Zuivere etherische oliën, geëxtraheerd door zorgvuldige stoomdestillatie en koudpersen, zijn krachtiger en effectiever dan droge kruiden en ze leveren snelle en effectieve resultaten. Wanneer je een flesje etherische olie in je handen houdt, heb je het beste van de natuur in handen. De olie kan verstoven, geïnhaleerd, op de huid of bij een massage gebruikt worden.
Verbeter je fysieke welzijn
Moderne leefstijlen zorgen niet altijd voor optimaal fysiek welzijn. Slechte eetgewoonten, te weinig beweging en teveel vervuiling om ons heen kunnen het lichaam uit balans halen en je energieniveaus doen dalen. Supplementen met etherische olie kunnen de balans herstellen.

Voel je iedere dag vitaal met op onbewerkt voedsel gebaseerde voedingsstoffen, krachtige antioxidanten en zuivere etherische oliën in onze producten:

NingXia Red™
OmegaGize3™
Slique™ Tea
Longevity™

Reinig je huis
Je hoeft je huis niet schoon te maken met agressieve chemische producten. Neem het aanrecht af, verwijder plakkerig vuil en maak vieze oppervlakken schoon met de milde, maar zeer effectieve producten van onze Thieves™ lijn:
Thieves® Household Cleaner
Lemon etherische olie
Thyme etherische olie
Purification™ etherische oliemelange
Lemongrass etherische olie

Verzorg je huid
Verban mogelijk schadelijke ingrediënten uit je verzorgingsroutine en herontdek je natuurlijke gloed. Etherische oliën kunnen je een frisse uitstraling geven, ouderdomskenmerken verzachten en je haar voeden. Met deze huid- en haarverzorgingsproducten, met enkel natuurlijke ingrediënten, is het makkelijk om iedere dag van de kracht van etherische olie te profiteren:
ART® Renewal Serum
Lavender Volume shampoo en conditioner
Copaiba Vanilla shampoo en conditioner
Sandalwood Moisture Cream
Lavender etherische olie
Frankincense etherische olie

Creëer spiritueel bewustzijn
Wierook en etherische oliën van planten hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in religieuze en spirituele ceremonies. Ze helpen het triviale te overstijgen en verbinding te maken met iets groters. Creëer spiritueel bewustzijn door meditatieve, versterkende etherische oliën te verstuiven, verdunnen of op je polsen, voeten en achter je oren aan te brengen. Populaire etherische oliën en melanges voor het creëren van spiritueel bewustzijn zijn onder meer:
Sacred Frankincense
White Angelica™
Joy
3 Wise Men
The Gift™

Etherische oliën zijn aromatische, geconcentreerde plantenextracten die zorgvuldig verkregen worden door stoomdestillatie, koudperson of het tappen van hars. We bieden etherische oliën, melanges en andere producten op basis van etherische oliën met een optimale hoeveelheid natuurlijke voorkomende bestanddelen

Seed to Seal®
We sluiten geen compromissen als het om onze standaarden gaat. Seed to Seal, en de drie pilaren - inkoop, wetenschapen en standaard - is onze belofte om ongekende kwaliteit te leveren. Onze reden? Jij. We willen jou de hoogste kwaliteit mogelijk leveren zodat je in ons kunt vertrouwen. Klik hier voor meer informatie over Seed to Seal!


Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend
Wil je deze oliën zelf graag bestellen aan 24% korting? Volg dan onderstaande stappen:
ga naar:mijn site
1. Scroll naar beneden en klik op " account aanmaken"
2. Klik op "lid worden" en kies onderaan je land van herkomst en taal.
3. Zorg ervoor dat " LID"  staat aangevinkt en niet detailhandelsklant, op deze manier krijg je een korting van 24%
4. Zorg ervoor dat de volgende nummers zijn ingevuld: 
Bij SPONSOR ID: 16737538
Bij ENROLLER ID: 16737538
5. Klik op " doorgaan" en vul je verdere informatie in ( Schrijf je paswoord en pin goed op!)
6. aanvaard de voorwaarden, ga akkoord en ga verder
7. je zal zien dat je dan gevraagd word of je iets wil bestellen maar klik gewoon op doorgaan zonder iets te bestellen ( dat kan je doen als je account aangemaakt is)
8. Kies of je wel of niet een automatische levering " essential rewards" toevoegt aan je lidmaatschapbestelling, dit is een bestelling die maandelijks terugkeert en waar veel voordelen aan verbonden zijn zoals verzendkosten die goedkoper zijn en bonuspunten die je kan sparen. Wil je dit niet zorg dan dat je Essential rewards niet aanvinkt en ga verder zonder starterskit. Meer uitleg hierover kan je altijd aan mij vragen. 
9. je hebt nu een account
10. Ga naar " beginnen" en dan links staat een instrumentenbord waar kan je bestellen ( via essential rewards OF via snelle bestelling). 
11. Een echte aanrader is om het premiumstarterskit te bestellen, hier zit in:
- 11 verschillende flesjes olie, een diffuser, 2Ningxia zakjes, kleine 2ml flesjes en een prachtige cataloog met kaartjes.
Dan check out en je bent klaar :)
Bestellen kan voorlopig alleen met visa of martercard ( dit komt nog wel met gewone bankkaart)