Webshop » Magneet sierraden » Hanger hart met pootjes

Hanger hart met pootjes

magneet13 Hanger hart met pootjes

€ 29,00

Voorafbestellen (Pre-order)

De hanger is gemaakt van glanzend en gepolijst edelstaal met daarop pootjes en is voorzien van 1 magneet. Breedte van de hanger is 25 mm. De hanger wordt geleverd zonder ketting!

Magneetsieraden zijn écht van alle tijden. Sieraden en magneten worden namelijk al sinds duizenden jaren met elkaar gecombineerd. Magneetsieraden zijn sieraden van hoge kwaliteit, veelal op basis van een edelplatinastaal. De meeste magneetsieraden zijn voorzien van een neodymium magneet met een kracht van 0.12 Tesla of 1200 Gauss. Neodymium magneten zijn de nieuwste, krachtigste en duurste magneten. Het gebruik van magneetkracht voor het gevoel van welzijn is al duizenden jaren oud.

Materiaal: edelstaal (319L), nikkel-allergie vrij
Uiterlijk: glanzend/gepolijst
Aantal magneten: 1
Magneetsterkte: ieder ca. 1200 Gauss / 0.12 Tesla
Magneetsoort: Neodym
Polariteit naar lichaam: magnetische noordpool
Breedte: 25 mm
Hoogte: 25 mm
Doorsnede oogje: 4 mm

* Neodymium magneet zorgt ervoor dat de rode bloedlichaampjes weer vrij kunnen bewegen en daardoor beter in staat zijn zuurstof op te nemen en afvalstoffen te scheiden.
* Ver-infrarood houdt warmte (van spieren) vast en zorgt voor verbeterde vetverbranding. 
* Negatieve ionen komen in de natuur vooral voor bij watervallen, aan zee, na onweersbui. Deze heffen het teveel aan pos.ionen door o.a. PC, GSM, magnetron op.
* Germanium sterkt ons immuunsysteem en ondersteunt daardoor op natuurlijke wijze onze gezondheid. In de medische wereld wordt op dit moment veel onderzoek gedaan naar het effect van germanium!